ONZE MISSIE

Wij maken jouw event onvergetelijk

Thema Event geeft een nieuwe dimensie aan jouw (branded) event door middel van statement decoraties en high-quality producten! Wij brengen jouw event op de meest innovatieve én professionele wijze onder de aandacht.

WiST JIJ DAT?…

…Thema Event bijdraagt aan een groenere wereld?

Onze ballonnen zijn biologisch afbreekbaar. Hoe fijn is het om jouw event op de meest luxueuze wijze te kunnen vieren en daarbij een steentje bij te dragen aan het milieu? You’re welcome, mother earth!

…je bij Thema Event terecht kunt voor elk soort evenement?

 

Productpresentaties en lanceringen, personeelsfeesten, vakbeurzen, jubileums, babyshowers en kinderfeestjes: if you can dream it, we can make it!

Thema Event jouw brand identity op krachtige wijze naar voren laat komen?

 

Met onze passie voor decoratie toveren wij de wens van de klant om naar de werkelijkheid. Resultaat: een prachtig evenement dat naadloos aansluit op de kernwaarden van je bedrijf.

Onze passie voor decoratie is groot, onze passie voor tevreden klanten nog groter. Zolang jij met een stralende lach het feest verlaat, kan ook onze dag niet meer stuk. 

U kunt bij ons terecht voor:

Product presentaties en lanceringen,
Personeelfeesten
Vakbeurzen
Kinderfeestjes & Babyshowers
Jubileums
Verjaardagen

Wij werken o.a. voor:

Word member

Meld je aan voor de Thema Event nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates over nieuwe producten, eventmogelijkheden en inspirerende blogartikelen. Daarnaast ontvang je een special gift op je verjaardag!

    Pin It on Pinterest