Home » Ballonnenmuur

BALLONNENMUUR

Ballonnen muur

€ 180,53

Ballonnen muur

€ 180,53

Bestel hier jouw prachtige ballonnen muur in alle mogelijke kleuren. Wij hebben zelfs al een prachtige gender reveal ballon muur! Een echte eyecatsher op elke foto.

 

Hoe geweldig is het om het geslacht van je toekomstige queen or king bekend te maken voor een passende ballon muur. De wand is ongeveer 190cm/200cm breed en 200cm/220cm hoog. 

 

Gebruikswijze ballonnenwand

De houdbaarheid van een ballonnenwand bedraagt tussen de 1 /5 dagen.

Een ballonnen wand die vast staat tegen een muur is veel minder kwetsbaar als een vrijstaande ballonnenwand. Daarom vragen wij om er voor te zorgen dat wij de wand ergens tegen aan vast kunnen zetten, zodat de wand niet omwaait. Als de ballonnenwand binnen komt te staan dan is dit geen probleem.

Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen) zal door omstandigheden veel sneller verlopen. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en verkleuren  minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen en kunnen krimpen of knappen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen lichtelijk aan elkaar kleven en knappen dus sneller met de ballon ernaast  (waar deze aan vast kleeft)  

Naar ervaring knappen ballonnen bij hitte en directe zonlicht binnen enkele uren.