High tea styling ideeën

17-01-2020

Ben je even inspiratieloos en zoek je naar leuke ideeën om alles met de high tea perfect te maken? Geen zorgen! wij hebben een aantal super handige tips zodat je direct aan de slag kunt. 

Lange tafel styling: Een lange tafel styling kan een opgave zijn om te stylen als je hier niet handig mee bent. Want hoe vul je nou de tafel op een mooie manier maar zonder er een zooitje van te maken? Volg de onderstaande stappen en schrijf de antwoorden van de vragen voor jezelf op.

Stap 1: Een thema kiezen!

Wil je een thema aanhouden? of heb je al een mooie kleuren combinatie in gedachten? 

Stap 2: Tafel kleed met of zonder loper?

Als je er voor gekozen hebt om een mooie kleuren combinatie aan te houden kun je kiezen voor een gekleurd tafel kleed of misschien wel een kanten tafel kleed wat er weer een romantische sfeer aan geeft. 

Onze tip

Heb je gekozen voor een bepaalde kleuren combinatie, dan combineert het ook altijd mooi om een gestreken witte tafel laken te nemen in combinatie met een mooie passende gekleurde loper.

Stap 3: Hoe dek ik de tafel? Welk service gebruik je? 

De meest gestelde vraag die wij krijgen! dus geen zorgen you’re not the only ONE! 

Wat altijd zorgt voor het perfect effect is om het service alle aandacht te geven door te werken met lagen. Gebruik borden van groot naar klein. ook is het vaak mooi om het onderste bord een passende kleur te geven. werk je met de kleuren goud, roze en wit dan zou je het onderbord goud kunnen doen en het bovenste bord wit. En geef je styling een leuke detail door er een mooie servet te presenteren met een servetring. 

Pin It on Pinterest